Over mij

Over mij

Van 1980 tot 1988 en van 1998 tot medio 2015 ben ik werkzaam geweest als relatiebeheerder collectief pensioen bij een grote financiële dienstverlener. Toen bekend werd dat mijn functie na een reorganisatie zou komen te vervallen ben ik me gaan oriënteren op een andere werktoekomst. Al langer wilde ik als zelfstandige ondernemer aan de slag en mijn passie voor werken met mensen en mijn talent om structuur aan te brengen in praktijk te brengen. Na de opleiding tot nabestaandenbegeleider en budgetcoach ging deze wens in vervulling bij de oprichting van Stapsteen-begeleiding op
1 oktober 2015.

Ubuntu

 

Mensen in mijn omgeving noemen mij spontaan, talentvol, energiek en eerlijk. Nabestaanden en cliënten ben ik oordeelvrij nabij, met aandacht voor ieders situatie en omstandigheden, waardoor zij zich op hun gemak kunnen voelen tijdens de door mij gegeven begeleiding.

 

Zoals een stapsteen steun biedt bij het oversteken van een woelige waterstroom, zo wil ik een steunpunt en gids zijn voor mensen in precaire en veranderde levenssituaties.

Reacties zijn gesloten.